ACC, UW ADVISEUR OP HET GEBIED VAN WIJN-, BIER-, SAP- EN DESTILLAATPRODUCTIE

Het Analyse Centrum Colonjes (ACC) is een onderzoekslaboratorium voor analyses van alcoholische dranken (wijn, bier, gedestilleerd), sappen of producten als most, wort en druiven. We zijn gevestigd in het Nederlands Wijnbouwcentrum in de wijnhoofdstad van Nederland: Groesbeek. In deze inspirerende omgeving - tussen de wijngaarden! - werken we met een team van professionals aan het leveren van keiharde data om voedselveiligheid en productkwaliteit te garanderen. Ook het opstellen van smaakprofielen is onderdeel van onze werkzaamheden.

Adam Dijkstra, uw eerste contactpersoon, oenoloog en zelf ook gepassioneerd wijnproducent:
"Als wijnmaker op het landgoed Colonjes weet ik als geen ander hoe belangrijk kwaliteitsanalyse is. Die informatie heb je gewoon nodig om een kwaliteitsproduct te kunnen garanderen!"

Onze expertise

In het ACC combineren we onze eigen productie-ervaring met uitgebreide kennis van analysemethoden, kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving en mogelijkheden tot kwaliteitsverbetering. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en relatief kleine monsters van uw product kunnen we u adviseren over uw product

Analysecentrum Colonjes
Bredeweg 2
6562 DE Groesbeek
Tel. +31 (0)24- 711 10 82
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.